Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Η εταιρεία Τsalis Tours, έρχεται ακόμα πιο κοντά σας αφού είναι σε θέση να σας προσφέρει άνεση και σιγουριά στις διακοπές σας, μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών.


Η Τsalis Tours διαθέτει λεοφωρεία προς ενοικίαση για τις μεγάλες ομάδες ή τα group, για γρήγορες, εύκολες και άνετες μετακινήσεις σε όλο το νησί.

 

 

 

 

 

   

  

 
Το Τουριστικό Γραφείο Τsalis Tours, μπορεί άμεσα να σας εξυπηρετήσει εκδίδοντας τα εισητήρια του επόμενου ταξιδιού σας, εύκολα, γρήγορα και προπάντων χωρίς ταλαιπωρία.


Το συνεργείο Τsalis Tours, σας εγγυάται και σας διασφαλίζει προσδίδοντας σας σιγουριά καθ' ολη τη διάρκεια της παραμονής σας στο νησί.

 

 

 

Το Βαφείο - Φανοποιείο της Tsalis Tours είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί για οποιαδήποτε εργασία φανοποιίας, άμεσα, γρήγορα και ξέγνοιαστα.

 

 

 
Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Τsalis Tours, έρχεται με τη σειρά του να προστεθεί στη λίστα των υπηρεσιών μας. Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορα αξεσουάρ αυτοκινήτων.

 

 

  

 

  

 
Το Πλυντήριο Τsalis Tours είναι ακόμα μία υπηρεσία μας, για να είναι το αυτοκινητό σας πάντα καθαρό και λαμπερό καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών σας.

 

 
Η Υπηρεσία Μεταφορών ΤAXI έρχεται να ολοκληρώσει αυτή τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, κάνοντας τις διακοπές σας μοναδικές και αξέχαστες.